Senioren Plus

Direct na de overgang naar kunstgras is de commissie “Senioren-plus” tot stand gekomen. Doel van de commissie is om overdag op tennisgebied allerlei zaken te organiseren voor de tennissende x- plussers. De minimum leeftijdsgrens voor deelname aan de tennisactiviteiten is vastgesteld op vijftig jaar.

Voor vragen of suggesties kunt u altijd terecht bij de commissie, bestaande uit: Jack Bijlmakers, Jan Palmen, Jan Poell, Mia Moonen en Tanja Vos. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jan Palmen (tel. 632296).

De vaste ochtenden zijn:

Maandagmorgen

Elke maandagmorgen tussen 09:30 en 11:30 uur zijn alle banen gereserveerd zijn voor de senioren-plussers. Wanneer u ouder dan 50 jaar bent, dan kunt u op deze maandagmorgen tussen 09:30 en 11:30 uur komen tennissen. Als je mee wilt doen moet je wel je ledenpasje meenemen! De eerste partij begint om 09:30 uur tot 10:20 uur. Daarna wordt er gezellig in onze kantine onder het genot van koffie, thee of fris gepauzeerd. De volgende wedstrijd vindt dan tussen 10:40 en 11:30 uur plaats. Je hoeft niet per se de eerste wedstrijd mee te doen. Je kunt je ook aanmelden voor de tweede partij. Je dient dan 10:30 uur aanwezig te zijn. Het doel van deze morgen is gezellig met elkaar te tennissen. Tegen wie en met wie is niet zo belangrijk.

Een van de commissieleden zorgt voor de samenstelling van de partijen en houdt rekening met de sterkte van de individuele deelnemers. Meestal worden er gemengd dubbels gespeeld. Maar het kan evengoed voorkomen (dat