Trainingen

NTC ’72 werkt samen met Tennis Time Academy (TTA) voor het geven van tennislessen. TTA maakt rechtstreeks afspraken met de seniorleden die tennisles afnemen en er worden groepen gevormd met zoveel mogelijk dezelfde speelsterkte. We kennen een zomer en een wintertraining periode en op de website wordt aangegeven wanneer je kan inschrijven. Indien je gedurende het jaar zou willen instromen kun je een e-mailbericht sturen aan deze organisatie of er direct een mogelijkheid is binnen de bestaande trainingsgroepen van de club. Tevens bestaat er ook de mogelijkheid tot het volgen van privélessen. Onderstaand vind je de contactgegevens van TTA.

Tennis Time Academy Cooperatie U.A.
Reutjesweg 24
6077 NB Sint Odilienberg
Website: www.ttacademy.nl
Email: info@ttacademy.nl

Via de homepagina van TTA ga je naar Tennisclubs en kies je NTC ’72. Daar vind je de actuele informatie. Klik op inschrijven dan worden ook de kosten zichtbaar, gebaseerd op een groep van 4 seniorleden.  Mocht de inschrijfperiode voorbij zijn, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met TTA voor meer info.

Degene die van Tennis Time Academy training krijgen op ons tennispark dienen ook lid te zijn van onze vereniging!

Let op:  Jeugdtrainingen (tot 18 jaar) worden ook gegeven door TTA echter inschrijven gebeurt via de jeugdcommissie van NTC ’72.

Meer info over proeflessen voor de jeugd, en de tarieven vind je bij jeugdtennis.