Padel bij NTC ’72

De Padelcommissie onderzoekt momenteel de kansen en mogelijkheden voor de introductie van Padel binnen onze vereniging. Padel is een snel groeiende racket- en balsport waarbij een bal, gelijkend op een tennisbal, met een racket over een net gespeeld dient te worden. Het is een mix van tennis en squash. Voor meer informatie zie onder meer Wikipedia of de KNLTB website.

Onlangs heeft een inventarisatie onder de leden plaatsgevonden welke meer inzicht geeft in interesse in padel alsook of er behoefte is aan clinics om Padel zelf te ervaren. De uitslag van deze inventarisatie vind je hier: Inventarisatie behoefte padelactiviteit.docx

Antwoord op de vraag omtrent de belastbaarheid van gewrichten en rug.pdf

Klik hier voor onze flyer: folder padel.pdf

Fases m.b.t. Padel

Fase 1

Deze fase staat in het teken van verzamelen, beschrijven en toegankelijk maken van informatie. Denk hierbij aan aandachtspunten bij keuze baan, argumenten m.b.t. introduceren padel bij onze club, voorbereiden gesprekken met gemeente enz.

Fase 2

Deze fase start normaal gesproken na de besluitvorming. Het is de beschrijving van de introductie-activiteiten en opstart van padel binnen onze club.Omdat de gemeente naar beschrijvingen, die binnen deze fase vallen, gevraagd heeft, zijn we hier nu aan begonnen.

Fase 3

Padel dient een vaste plaats in onze club te krijgen met vaste activiteiten, competities, toernooitjes enz..

Heb je vragen, suggesties, opmerkingen???? Mail ons: voorzitter@ntc72.nl

Opbrengsten

motivatie en argumenten m.b.t. padel groei padel (document van knltb) technische aspecten padelbanen (inclusief beschrijving werkwijze padelcommissie)

uitwerking werkfase 1 Padelcommissie

rapport van Mulier-instituut

Bekijk hier enkele handige video’s