Bardienst

Ons paviljoen is een gewaardeerde ontmoetingsplaats voor leden van NTC ’72, alsook niet-leden welke een wedstrijd willen bekijken of gewoon een drankje willen nuttigen. Ook voorziet het in een welkome aanvulling op onze financiën, waarmee we onze faciliteiten op peil kunnen houden, en helpt dat we de lidmaatschapscontributie zo laag mogelijk kunnen houden, waarmee onze club voor iedereen zo toegankelijk mogelijk blijft.

Vanwege deze belangen wordt elk lid geacht minimaal 2 ‘bardiensten’ per jaar te draaien. Hiermee verdien je je borg, 50 Euro, weer terug omdat je een vergoeding van 25 Euro per bardienst krijgt. Je mag natuurlijk (graag zelfs!) meer dan 2 bardiensten per jaar draaien, met telkens dezelfde vergoeding.

De bardienstplanner is bereikbaar via de volgende link. Let op dat je de naam van de club als volgt spelt: N.T.C. ’72 – dus met hoofdletters, punten, spatie, en apostrof. Als het even niet goed lukt je aan te melden voor een bardienst, neem dan even contact op met John de Waal, bardienstbeheerder, 06 – 46 28 47 23.

‘Vrijwilligers’ zijn vrijgesteld van bardiensten.