Deelnemers CK Jeugd 2022

Clubkampioenschappen Jeugd 2022

Door gepubliceerd op: 14-11-2022Categorieën: Algemeen Nieuws, Jeugd, Toernooi

Afgelopen week heeft de jeugd van NTC ’72 de clubkampioenschappen gespeeld. Na woensdag nog af en toe last gehad te hebben van de regen, zijn de wedstrijden zaterdag en zondag onder een stralende zon gespeeld.
Het was spannend, maar ook gezellig. De één was blij met elke gewonnen game en de ander ging ondanks knieklachten toch door, want clubkampioen worden dat wil toch iedereen!
Hier een voorbeeld van een rally: Vallen bij het spelen van een bal, bal valt toch in, snel opstaan, tegenstander valt ook bij het slaan van de bal, die bal gaat ook in, gelukkig snel opgestaan en lukt het om de rally te winnen. Doorzetten werd beloond.
Pechvogel Seb kon helaas niet meedoen, maar kwam wel zijn zus aanmoedigen. Top!
Jesse (de jongste) had eigenlijk in rood mee willen spelen, maar hier was hij de enige. Hij durfde de uitdaging aan om met oranje mee te spelen. Knap hoor, want andere ballen, een groter veld en een andere telling was voor hem geen probleem.
Bij oranje waren veel inschrijvingen, bij groen en geel wat minder, maar alles bij elkaar was het na corona weer super om de kinderen de clubkampioenschappen te zien spelen.

Uitslagen:

Oranje
1. Yana Knapen (rechts)
2. Flo van Dormael (links)
Groen
1. Britt van der Salm (rechts)
2. Colin George (links)
Geel / Junioren
1. Eline Smolenaers (rechts)
2. Tess Nabuurs (links)

We kijken nu alweer uit naar de volgende clubkampioenschappen!!!
Jeugdcommissie NTC ‘72

Huldiging Kampioenen Najaarscompetitie 2022

In de najaarscompetitie is ons juniorenteam tm 17 kampioen geworden (zie hier en hier). Tijdens de prijsuitreiking van de CK jeugd 2022 zijn de spelers gehuldigd.

Boven vlnr: Ties Jeurnick, Joep Seuren en Manou Kessels / Beneden: Sun Reijnders en Mette van Vlerken (missend: Joy Reijnders en Mirko Nijman)

En de foto’s