Tennis voor NIET-leden t/m 18 jaar

Door gepubliceerd op: 03-05-2020Categorieën: Algemeen Nieuws, Corona Nieuws

Ben je maximaal 18 jaar, het binnenzitten beu, en wil je weer lekker –coronaproof– bewegen? Dat kan!

NTC ’72 stelt, voorlopig tot 20 mei, zijn tennisbanen gratis beschikbaar voor alle Nederweerter jeugd t/m 18 jaar. Bovendien kun je, net als anders, gewoon gratis proeftennistrainingen volgen!

De afgelopen dagen heeft NTC ’72 de trainingen en het recreatief tennis voor leden t/m 18 jaar weer hervat. Hierbij moeten we aan strenge corona protocollen en richtlijnen voldoen, opgesteld door NOC*NSF, de KNLTB (de ‘tennisbond’), en de gemeente Nederweert. Zo moeten we het terrein dusdanig inrichten dat het nakomen van 1,5 meter afstand houden altijd mogelijk is, en is er toezicht op naleving ingesteld. De gemeente Nederweert ziet op haar beurt weer toe dat wij ons netjes aan de gemaakte afspraken houden.

Voorwaarden welke we stellen voor dit gratis gebruik, is dat je akkoord gaat met onze coronamaatregelen, je hier netjes aan houdt, de tennisbanen alleen betreedt met sportschoenen en je je op voorhand ‘inschrijft’. Het inschrijven is eenvoudig, vul snel het formulier in hieronder in. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen om één en ander af te stemmen.

Nogmaals: je mag niet ouder zijn dan 18 jaar!

Heb je geen tennisracket of tennisballen, geen nood, want deze worden door ons beschikbaar gesteld en tussen gebruiksmomenten keurig ontsmet.

Dus… wat let je? Schrijf je snel in!

We zien je graag verschijnen!

Wil je dit delen?