Spek de kas actie

Door gepubliceerd op: 11-09-2023Categorieën: Algemeen Nieuws

Van 11 september t/m 22 oktober 2023 loopt de Spek de Kas actie van Heerschap Verbindt! Klanten van Albert Heijn kunnen door het doen van boodschappen in de deelnemende winkels hun vereniging/club sponsoren, dus ook voor NTC ’72!

Spek de Kas actie
Met deze actie spaart de AH klant ‘munten’ die hij/zij kan uitreiken aan een lokale vereniging die is aangesloten bij Heerschap Verbindt! Bij iedere besteding van 15 euro ontvang je één Heerschap Verbindt! munt. Deze munt kan je doneren in de actiedisplay (koker) in de Albert Heijn in Nederweert.

Vouchers online verzilveren
Daarnaast ontvang je bij 15 euro of meer aan boodschappen ook nog één voucher. Deze voucher bevat een uniek aantal punten en deze kan verzilverd worden via onze speciale actiewebsite: www.ahheerschap.nl/spekdekas. Deze site zal live gaan op 11 september 2023.

Door deze voucher online te verzilveren, maak je zelf ook nog kans op leuke prijzen. De codes kunnen worden geactiveerd t/m vrijdag 27 oktober 2023. Aan het einde van de actieperiode worden alle ingeleverde munten en online verzilverde vouchers bij elkaar opgeteld en wordt het geldbedrag verdeeld. 

Wekelijkse tussenstand online vouchers
Om iedereen op de hoogte te houden, wordt wekelijks een tussenstand gegeven van de online ingeleverde vouchers. De tussenstand wordt in de betreffende winkels opgeschreven op de tussenstand posters en zullen worden gedeeld op social media. De offline tussenstanden (ingeleverde munten in de kokers) worden tussendoor niet geteld. Dit blijft een verrassing tot het einde van de actie. De klanten en verenigingen/clubs zien alleen de ingeleverde munten in de kokers.

Uitreiking cheques
Op woensdag 1 november worden tussen 19.00 en 20.30 de cheques met bedragen uitgekeerd en weten we wat NTC ’72 in totaal bij elkaar heeft gespekt.

SPEK ONZE CLUBKAS en laat ook je familie, vrienden, buren en verdere achterban weten dat ze voor NTC ’72 kunnen sparen. Jij doet toch ook mee?

Wil je dit delen?