MET PINNENLAND-TENNIS UIT DE CRISIS

Door gepubliceerd op: 21-06-2021Categorieën: Algemeen Nieuws

Bengele-FIELD in Nederweert wordt het LAB voor reintegratie in het oude normaal

Dat tennis minder belangrijk is als gezondheid en plezier, hebben we de afgelopen tijd mogen ondervinden. We herinneren ons het heel succesvol toernooi in 2019 met bijdragen van Pavarotti, Bocelli, Borsato, Sabrina Salerno, Gazebo, Conte, Dino Martin, Zucchero, Fermecelli en niet te vergeten Ramazzotti. Door het grote succes van 2019 ligt de lat hoog, veel te hoog is gebleken. Van de overtreffende trap zijn we afgestapt en deze is in de stoffige schuur gezet. Superlatieven liggen in de onderste lade tussen de vieze klamme en licht riekende sokken. De loftrompet is in het vet gezet en opgeborgen in een donkere kelder. Vaandels en vlaggen liggen onder in de dekenkist, tussen de mottenballen en de sprei van tante Trees.

Er werd in maart 2020 plaats gemaakt voor bescheidenheid, nederigheid, soberheid, ingetogenheid, maar zeker ook voor ongeloof, agressie, politieke instabiliteit, fake-news en complot-theorien. Nieuwe vijanden staken de kop op, van het Kremlin tot aan de Nuishan en Hongxie Meren. Van Lange Frans tot Donald Trump.

Om deze zeer negatieve spiraal te doorbreken organiseren wij dit jaar weer ons toernooi, een teken van licht in het donker, therapeutisch en remedierend, het Pinnenlandtoernooi, dat al ruim 35 jaar garant staat voor gezelligheid en samenhorigheid, eerlijkheid en uitbundigheid, geloof en liefde, stabiliteit en sportiviteit, maar vooral warmte en samen zijn.

Dit jaar wordt het Pinnenlandtoernooi gehouden van 31 juli t/m 8 augustus en staat hij in het teken van de rijzende zon. Meedoen is belangrijker als winnen. Erbij zijn heeft hoogdringendheid, afwezigheid is ondenkbaar

Inschrijven is mogelijk in de HE, DE, HD, DD, GD; speelsterkte 3 t/m 9, leeftijd 17+.

Wil jij ook dit jaar weer deelnemen aan ons gezellige toernooi vol spannende wedstrijden, kom dan kijken of speel mee en schrijf je dan nu in via onderstaande link:

https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/776EC96B-7181-49A7-A314-2E84DC0D193E

Volg het laatste nieuws via onze facebookpagina

Wil je dit delen?