Zomerabonnement en openstelling bardienst per 1 juli

Door gepubliceerd op: 18-06-2020Categorieën: Algemeen Nieuws

Veel mensen kiezen ervoor om deze zomer vanwege de coronarestricties- en risico’s deze zomer niet met vakantie te gaan.

Introductie zomerabonnement.

Dat biedt een gelegenheid deze ‘thuisblijvers’ kennis te laten maken met tennis en onze club! Dit doen we door ze een zomerabonnement aan te bieden (de KNLTB biedt hiervoor ondersteuning, genaamd ‘Zomer Challenge’), door voor €45,- vanaf inschrijving tot start van de competitie 2020 (6 september) lid te worden van onze vereniging en desgewenst twee ‘gratis’ tennislessen te volgen.

We hopen natuurlijk dat een deel van deze mensen de smaak te pakken krijgen, en lid van onze vereniging zullen blijven! De komende dagen zal dit in de media gepubliceerd worden, en zullen we dit zomerabonnement via posters en flyers kenbaar maken. We zouden het op prijs stellen als je dit ook onder de aandacht zou willen brengen van familie, vrienden, en kennissen!

De tijdelijke regeling dat door introducees geen bijdrage betaald hoeft te worden komt hiermee te vervallen. Dit betekent dat met ingang van 20 juni 2020 introducées weer een bijdrage gaan betalen. (5 euro senioren/ 2,50 euro junioren). Deze regeling is terug te vinden op onze website.

Openstelling bardienstplanner

In navolging van de openstelling van ons terras, mogen we per 1 juli ons paviljoen weer openen.

Je kan je vanaf heden weer inschrijven voor een bardienst via de bardienstplanner. Ben je er wel van bewust dat de coronarestricties een aantal aanvullende werkzaamheden met zich mee brengen, en dat je ook toezicht dient te houden op het naleven van de restricties door de paviljoenbezoekers.

Wil je dit delen?