Wie wordt het 400e lid van NTC ’72?

Door gepubliceerd op: 21-09-2020Categorieën: Algemeen Nieuws

De Nederweerter Tennis Club NTC’72 is hard op weg om de grens van 400 leden te doorbreken!

Deze mijlpaal wil de club niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Word jij hun 400e lid? Dan verwelkomen ze jou, op 1,5 meter, met open armen. Je krijgt een gratis lidmaatschap voor de rest van het jaar. Ook hoef je geen inschrijfgeld (15 Euro) te betalen. Geef je dus snel op om kans te maken op deze eenmalige eer.

Recreatie en competitie: tennis breidt je sociale netwerk uit

Tennis is een hartstikke leuke sport! Een sport die je recreatief kunt beoefenen op elk gewenst moment. Én het is een sport waarin je jouw winnaarsmentaliteit kwijt kunt. Houd je van competitie, dat kan natuurlijk ook. Voor elk niveau is een specifieke competitie, waarmee je dus altijd spannende wedstrijden kunt spelen tegen tennissers van jouw niveau. Tennis verbroedert en breidt je sociale netwerk uit. Na afloop van wedstrijden is het oh zo gezellig om de wedstrijden gezamenlijk te analyseren met een drankje en een hapje erbij.

Tennis is gaaf voor jong en oud!

Daarnaast organiseert NTC ’72 vele events en toernooien voor jong en oud. Ouderen kunnen zich aansluiten bij SeniorenPlus, die elke maandagmorgen en woensdagmorgen ‘husselen’: een soort ‘loting’ van tegenstanders. De speciale Jeugdcommissie zorgt ervoor dat ook die doelgroep genoeg te doen heeft. Kortom: voor elke leeftijd en voor elk speelniveau is er meer dan genoeg te beleven!

Tennistraining

Wil je graag trainingen volgen, dat kan ook. NTC ‘72 partner Tennis Time Academy verzorgt deze trainingen. Trainingen volg je op een vast tijdstip en dat is uiteraard wel tegen een meerprijs.

Lid worden?

Het is helemaal niet zo duur om lid te worden. Ben je 18 jaar of ouder, dan betaal je 130 Euro per jaar, dus voor iets meer dan een tientje per maand kun je onbeperkt tennissen! Ben je jonger dan 18 jaar, of ben je student, dan betaal je maar 50 Euro per jaar! Ook voor gezinnen gelden gereduceerde tarieven.

Meld je je aan voor de laatste drie maanden van het jaar, betaal je ook maar voor drie maanden, dus een kwart van de genoemde bedragen. Een 18+ lid betaalt dan nog maar 32,50 Euro. Dus wat let je??

Sport en gezelligheid combineren?

Bovendien is NTC ’72 een heel erg gezellige vereniging!! De club heeft een eigen tennispaviljoen, met uitzicht op een groot deel van de tennisbanen, waar een drankje genuttigd kan worden. “Wat was ik blij dat ik tijdens Corona op enig moment toch weer naar de club kon. Lekker een bal slaan met mijn tennismaten. Daarna is het heerlijk vertoeven op het terras.

Alle faciliteiten en activiteiten zijn ingericht met inachtneming van alle geldende coronarestricties.

Interesse? Meld je dan snel aan via ntc72.nl! Voor €32,50 kun je de rest van het jaar tennissen!

Wil je dit delen?