Sponsor in the Spotlight: Eetcafé De Kleine Winst

Door gepubliceerd op: 03-10-2021Categorieën: Algemeen Nieuws, Senioren

Beste tennisvrienden,
 
Wat leuk dat ik gevraagd ben om een stukje over onze bedrijven te vertellen. Veel van jullie zijn er regelmatig geweest dus daar zal het verhaaltje misschien gesneden koek zijn:


Van toen naar nu
De Kleine Winst begon met bier tappen op 14 januari 1977. Er zijn nog gasten waaronder ook leden van NTC’72 die op de opening geweest zijn. Ik heb de zaak overgenomen in december 1997, ojee al weer bijna 25 jaar geleden. Sinds 13 augustus 2021 is de Kleine Winst uitgebreid met de Aanwinst.
Nee, voor de lolbroeken onder jullie, niet de grote Winst. Het is eerst heel hard werken om de kosten van deze mooie zaak terug te verdienen, maar we zijn heel trots als mensen het een Aanwinst voor Nederweert noemen. We hebben de intentie om na dinertime het stappen voor de jeugd van Nederweert weer een extra dimensie te geven. Wij hopen dat zij het stapleven van vroeger ook gedeeltelijk mee mogen gaan maken wat wij beleefd hebben.


Tweede thuis
Wij hopen dat vele mensen en leden van NTC ’72 de Kleine Winst en Aanwinst zien als hun tweede huiskamer, dat is een mooi streven.
Vroeger heb ik zelf ook bij NTC’72 getennist. Veel gelachen met name de dinsdagmorgen trainingen met coach Maurice. Na elke training werd er wel een activiteit geregeld die meestal niets met tennis te maken had.
Mooi om te vermelden dat ook na de coronacrisis het donderdagavond groepje (voor iedereen wel bekend) de weg naar De Kleine Winst weer heeft gevonden en op weg gaat naar 50 jaar Kleine Winst!

Tot snel op de Kerkstraat!

Groetjes Paul en Neeltje, Veerle en Biem

Wil je dit delen?