SpoCo (SponsorCommissie)

Door gepubliceerd op: 03-10-2021Categorieën: Algemeen Nieuws, Jeugd, Senioren

Welkom
Zoals jullie gezien hebben, hangt er een mooi nieuwe doek van baansponsor Hubo Duijts en is het doek van baansponsor Moos wonen in de maak.

Heerschap verbindt
In de vorige nieuwsbrieven hebben we jullie al verteld over dit 3-jarig sponsorcontract 2022 t/m 2024. Op 25 oktober gaat ons bestuur dit contract ondertekenen. In de volgende nieuwsbrief meer hierover.

Shirtsponsoring
NTC-leden, inclusief de jeugd, benaderen ons wel eens met de vraag naar mogelijkheden voor shirtsponsoring. Onze competitieteams regelen dat nu zelf per team, maar we zien steeds vaker dat een club naar buiten treedt met hetzelfde tenue. Voor onze commissie de reden om dit verder uit te zoeken en enthousiaste shirtsponsors te vinden. Dit koppelen we graag aan ons jubileum van volgend jaar, voor potentiële sponsoren en onze competitieteams een mooie gelegenheid om onze club extra zichtbaar te maken.

Ideeën over shirtsponsoring zijn welkom!
Ken (of ben) je iemand/een bedrijf, die onze club een warm hart wil toedragen? Al voor een klein bedrag per jaar kun je sponsor worden. Neem gerust vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Eén met ons allen, met ons allen één voor NTC ‘72
Anne, Petra, Harm, Antoine, Tim, Marloes

Wil je dit delen?