Renovatie tennisbanen van start!

Door gepubliceerd op: 21-01-2021Categorieën: Algemeen Nieuws

Gevolgen tennisbaanrenovatie voor recreatief tennis.

De renovatie van de tennisbanen is sinds ruim een jaar onderwerp van gesprek. Inmiddels heeft de aanbesteding plaatsgevonden. De aanbesteding is gegund aan AnteaSport. Zij hebben ook de huidige banen aangelegd.

19 januari j.l., is ons medegedeeld dat de uitvoering zal starten vanaf maandag 25 januari. Dit betekent dat met ingang van dinsdag 26 januari baan 1 t/m 4 niet bespeeld kunnen worden tot eind februari.

Na afronding van de renovatie van baan 1 t/m 4, worden baan 5 en 6 gerenoveerd (Fase 2).

Voor ons als bestuur en werkgroep komt deze vlugge start als een grote verrassing, maar we zijn blij dat er vaart wordt gemaakt. Met het oog op de aangekondigde avondklok verwachten wij dat met deze aanpak een minimaal aantal spelers getroffen wordt doordat er minder capaciteit is voor recreatief tennis.
Vanwege de bijzondere coronaomstandigheden en de daarbij behorende verplichting online te reserveren, is het niet mogelijk bij onze zusterverenigingen af te hangen, waardoor we geen gebruik kunnen maken van eventuele aldaar beschikbare capaciteit, zoals eerder aangekondigd.

Onderstaand een overzicht van de bespeelbaarheid in Fase 1. Fase 2 zal later met jullie gedeeld worden.

Vanaf dinsdag 26-01-2021 baan 5 en 6, beschikbaarheid voor recreatief tennis:

  • Maandag 08:00 – 13:00
  • Dinsdag 08:00 – 15:30
  • Woensdag 08:00 – 17:00
  • Donderdag 08:00 – 16:00
  • Vrijdag 08:00 – 17:00
  • Zaterdag 13:00 – 20:30*
  • Zondag 08:00 – 20:30*

*bij ingaan van avondklok

In verband met de werkzaamheden zal de ingang aan De Bengele afgesloten worden. Het tennispark zal alleen via de voormalige hoofdingang (ter hoogte van het paviljoen) te bereiken zijn!

Het reserveren van banen via het online afhangbord blijft verplicht. Bij uitval of verschuiving van lessen zal het afhangbord hierop aangepast worden.

Wij rekenen op jullie begrip voor de hinder tijdens de renovatie. We houden jullie zo goed mogelijk op de hoogte! Bij eventuele vragen kun je je wenden tot de werkgroep uitvoering banenvervanging, Marcel Duijts en Antoine van Cruchten.

Wij hopen dat na de renovatie ook de coronapandemie verder onder controle is en dat we weer in grote getale een balletje kunnen slaan, op mooie gloednieuwe tennisbanen!

Met sportieve groet,

De werkgroep uitvoering banenvervanging
Antoine van Cruchten
Marcel Duijts

Het bestuur NTC ’72
Marion, Petra, Antoine, Martijn, en Matthijs

Wil je dit delen?

Categorieën

Dit is misschien ook interresant