NTC ’72 en het Coronavirus

Door gepubliceerd op: 12-03-2020Categorieën: Algemeen Nieuws, Corona Nieuws

De KNLTB heeft, in navolging van door de overheid aangekondigde maatregelen tegen verspreiding van het COVID-19/Coronavirus, geadviseerd om alle clubbijeenkomsten en sportevenementen af te gelasten.

Zie hiertoe: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/.

Naar aanleiding hiervan heeft het bestuur het volgende besloten:

  • Tennistrainingen gaan tot nader order door, maar we vragen aan alle deelnemers om hierbij de eigen verantwoordelijkheid te nemen en de richtlijnen van de overheid en het RIVM te volgen, zoals: blijf thuis als je verkoudheidsverschijnselen hebt, blijf op afstand van anderen, nies in je elleboog, raak je gezicht niet aan, en was regelmatig je handen.
  • Ook het Bourgondische T-Break toernooi van zaterdag a.s. gaat door, onder dezelfde voorwaarde van het nemen van eigen verantwoordelijkheid.
  • Dit geldt ook voor recreatief tennis. Ook als je na een training of recreatief tennis een drankje wilt nuttigen, blijf dan op afstand van anderen.
  • De voorbereidingen van de dubbel- en mix clubkampioenschappen gaan voorlopig gewoon door; we besluiten op een later moment of het verantwoord is de clubkampioenschappen door te laten gaan of uit te stellen.
  • De voor 20 maart a.s. geplande ALV (Algemene Leden Vergadering) is tot nader order uitgesteld

Wil je dit delen?