JUBILEUM update en SPONSORACTIE

Door gepubliceerd op: 19-05-2022Categorieën: Algemeen Nieuws, Evenementen, Jeugd, Senioren

Nog maar 2,5 week, dan is het zover! Jouw tennisclub, NTC ’72 viert haar GOUDEN JUBILEUM!

Meldt je nu aan voor:

  • De tennisclinic met Sjeng Schalken (zaterdag 4 juni)
  • Het Jubileum Diner (zaterdag 4 juni)
  • Het Husselen (zondag 5 juni)
  • De BBQ (zondag 5 juni)

Aanmelden kan via deze link, of door een email te sturen aan info@ntc72.nl o.v.v. activiteit en aantal deelnemers.

En we zouden het natuurlijk fantastisch vinden je ook te mogen verwelkomen tijdens onze Jubileum Feestavond (zaterdag 4 juni) met niemand minder dan de geweldige live act: ‘Fever of Live‘!Op zondagavond haalt Henk van Gog(o) met The Deejays alles uit de kast om er eveneens weer een superfeest van te maken!

De zaterdag is bedoeld voor leden en sponsoren en hun familie, op zondag is iedereen welkom, dus nodig alle vrienden en kennissen uit om op een feestelijke wijze kennis te komen maken met NTC ’72!

SPONSORACTIE!
Door onze sponsoren houden we de contributie laag, en betalen we mee aan de tennislessen van jeugdleden.
Sponsoren helpen tennis voor iedereen toegankelijk te houden.
Het is dus erg belangrijk dat we sponsoren bereid vinden ons te steunen. Sponsoren krijgen er op hun beurt een stukje naamsbekendheid en goodwill van leden, familie en bezoekers bij.

Een bordsponsor betaalt normaliter €125 per jaar, en betaalt ook de maakkosten van het reclamebord, ca. €80.
Met onze SPONSORACTIE betaalt een sponsor voor de rest van het jaar €50, neemt NTC ’72 de maakkosten van het reclamebord over, én kunnen de sponsoren meteen meedoen met het Jubileum Diner en de Jubileum Feestavond, waarbij NTC ’72 de kosten draagt!
Bovendien kunnen sponsoren zich desgewenst aanmelden voor de tennisclinic met Sjeng Schalken, waarbij sponsoren voorrang krijgen.


We willen je vragen ons hierbij te helpen! Vraag eens bij het bedrijf waar je werkt of ze interesse hebben sponsor te worden, of misschien ken je wel mensen met een eigen bedrijf die misschien sponsor willen worden. Vragen staat vrij, en voor onze/jouw club is het erg belangrijk!

Ook zijn er leden die een eigen bedrijf hebben, en nog geen sponsor zijn. De bovengenoemde voordelen maken dit HET MOMENT sponsor te worden!  

Heb je iemand die (mogelijk) sponsor wil worden, meldt dit a.u.b. dan even via info@ntc72.nl, of via Matthijs 06-51387109 of één van de andere bestuursleden of leden van de SpoCo. 

Met sportieve groet,

De jubileumcommissie NTC ’72
Aleida, Dana, Maud, Petra, Hans, Mark, Martijn en MatthijsDe SpoCo (sponsorcommissie)
Anne, Marloes, Petra, Harm en Tim

NB1:
We zoeken nog vrijwilligers voor het opbouwen (1 juni) en afbreken (6 juni) van tent, vloer, en andere faciliteiten. Aanmelden kan via info@ntc72.nl, of via een lid van de jubileumcommissie.

NB2:
In verband met RaadPop (27/28 mei) kan er wat overlast zijn vanwege het opbouwen en afbreken van faciliteiten. Tijdens het Raadpop weekend zal het pad tussen ons tennispark en de voetbalvelden afgesloten zijn. De ‘kleine ingang’ aan de zijkant kan dan niet gebruikt worden. 
Verder blijft ons tennispark en de parkeerplaatsen op De Bengele gewoon bereikbaar.

Wil je dit delen?