Help je club, draai een bardienst!!

Door gepubliceerd op: 22-09-2021Categorieën: Algemeen Nieuws, Competitie, Evenementen, Senioren, Toernooi

De kantine en het terras van ons tennispaviljoen dragen niet alleen bij aan de gezellige sfeer bij onze tennisvelden, maar de welkome inkomsten helpen de contributie laag te houden, en daarmee toegankelijk te blijven voor iedereen die graag wil komen tennissen.

Bardienst verantwoordelijkheid
Ieder volwassen lid wordt geacht als ‘bijdrage in natura’, twee bardiensten per jaar te draaien. Voor deze twee diensten wordt tweemaal €25 borg betaald, bij elke gedraaide bardienst krijg je €25 terug. Ook mag je, als je dat leuk vindt of als de je de €25 wilt gebruiken voor een spaarpotje, zoveel diensten draaien als je wilt. Voor studenten vaak een mooie extra aanvulling van de inkomsten.

Is een bardienst moeilijk?
Sommigen zien er tegenop een bardienst te draaien, omdat het moeilijk lijkt een biertje te tappen, of omdat je bijvoorbeeld onbekend bent met het afrekenen via pinpas. We begrijpen deze koudwatervrees, maar degene die de bardienst draait wordt altijd desgewenst wegwijs gemaakt door de zogenaamde ‘weekverantwoordelijke’. Ook zal elke bezoeker van terras of kantine, graag bijspringen of helpen als dat nodig is. Verder wordt er momenteel een informatiemap bijgewerkt waar alle instructies terug te vinden zijn.

Alléén afsluiten in het donker? Nee hoor!
Vooral in de winter is het vroeg donker, waardoor er leden zijn die het ‘best eng’ vinden om alléén in het donker alles af te sluiten. Ook hier is een oplossing voor: vraag aan de laatste tennissers of bezoeker van de bar of terras, of ze even op je willen wachten om samen het terrein af te lopen en af te sluiten; aan deze vraag zal altijd gehoor gegeven worden is de ervaring.

Laat je club niet in de steek en meld je a.u.b. aan voor een bardienst! De bar- en terrasbezoekers zullen je hier dankbaar voor zijn! Zeker in de weekenden dat er competitiewedstrijden zijn, zijn er veel bezoekers van andere clubs en zou het een beetje vreemd en niet zo gastvrij overkomen als de bar gesloten blijft.

Is het moeilijk je aan te melden?
Aanmelden is eenvoudig en kan via de onze website of via de KNLTB Clubapp.
Via de KNLTB clubapp tik je op ‘Club’ (met het ‘huisje’ icoon). Bovenaan je scherm zie je de keuze ‘Diensten’. Als je deze aantikt kom je op een overzicht met alle diensten. Bij ‘0 beschikbaar’ is de dienst al ingevuld, bij ‘1 beschikbaar’ (of op sommige dagen meer) kun je je aanmelden voor de beschikbare dienst. Klik de betreffende dienst aan, en bevestig via de knop ‘Inschrijven’. Je ben aangemeld!
Via de website: ga naar https://www.ntc72.nl/bardienst/ en volg de instructie zoals deze getoond wordt. Vervolgens wijst de ‘bardienstplanner’ je de weg.

Kom je er niet ui