Groen 1 kampioen

Door gepubliceerd op: 19-07-2021Categorieën: Algemeen Nieuws, Competitie, Jeugd

Weer feest bij NTC 72.

Ons Groen 1 team is ook kampioen geworden.
Dit team zou competitie spelen in een poule van 4 en dat betekent 3 wedstrijddagen. Helaas moest het team van Budel zich terugtrekken.
Om toch een aantal mooie tennisdagen te spelen hebben we in overleg met TC Weert en TC Boshoven er een uit-/thuis poule van gemaakt.
Vandaag op de laatste speeldag stonden de nummers 1 en 2 tegenover elkaar. Het zou een spannende strijd worden want in de vorige ontmoeting was het 3-3 geworden.
Het team van NTC ’72 had aan 3 punten genoeg om kampioen te worden.
Na de singels was het 2-2, dus het kon nog beide kanten op vallen. De dubbels zouden de beslissende punten worden voor het kampioenschap.
In de 1e dubbel van de jongens ging het in de 1e set spannend tegen elkaar op. Sieb en Quinn moesten alle zeilen bijzetten, want net zoals bij de singels gaf Boshoven het niet zomaar op.
Mette en Nelle gingen in de 2e dubbel direct heel voortvarend te werk en wonnen snel de 1e set en ook de 2e set ging goed.
De jongens moesten echt knokken, de 1e set werd een superspannende tiebreak gewonnen. Toen de meisjes ook de 2e set wonnen was de buit al binnen. Dat merkten ook de jongens, want de 2e set ging daar een stuk makkelijker omdat de weerstand gebroken was.
Zo werd de einduitslag 4-2 en daarmee een verdiend kampioenschap.

Proficiat Mette, Nelle, Sieb en Quinn

vlnr: Quinn Mooren, Sieb van Deursen, Mette van Vlerken en Nelle Bijlmakers

Wil je dit delen?

Categorieën

Dit is misschien ook interresant