Dubbelen

Door gepubliceerd op: 19-10-2020Categorieën: Algemeen Nieuws

De gemeente Nederweert heeft vanmiddag besloten om het dubbelen bij NTC’72 toe te staan om méér in de pas te lopen met de ons omliggende gemeenten. Zoals uit meerdere protocollen blijkt, moet bij het sporten van 18+ers de afstand van 1,5 meter in alle gevallen gehandhaafd worden bij een groepsgrootte van maximaal 4 personen.

De gemeente heeft ons opgeroepen om dat in de praktijk echt te gaan controleren en doeltreffend naar de leden op te treden als daaraan geen gevolg wordt gegeven. Wij zijn hier samen verantwoordelijk voor! Voor dubbelen geldt dus, geen fysiek contact, houd altijd minimaal 1.5 meter afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee.

We zijn blij dat we nu weer kunnen dubbelen. Sporten is gezond en dat hebben we juist nodig in deze tijd. Maar neem je eigen verantwoordelijkheid en houd je altijd aan de regels!

Gebruik paviljoen

Na de herfstvakantie zal er een aantal dinsdagen gebruik worden gemaakt van ons paviljoen door basisschool de Bongerd. Er zullen trainingen ‘rots en water’ gegeven worden aan de leerlingen van deze school. De gemeente heeft voor dit gebruik toestemming gegeven.

Wil je dit delen?