CORONA UPDATE: HARDE LOCKDOWN T/M 14 JANUARI

Door gepubliceerd op: 19-12-2021Categorieën: Algemeen Nieuws, Competitie, Corona Nieuws, Evenementen, Jeugd, Senioren, Toernooi

Onderstaand gebaseerd op de publicatie van de KNLTB.
Enkelspel is toegestaan tot 17:00u.
Dubbelspel (helaas!) niet.

Het kabinet en het OMT maken zich grote zorgen om de snelle verspreiding van de omikronvariant van het coronavirus. Om de verspreiding van het virus te vertragen stelt het kabinet vanaf zondag 19 december 5.00 uur een harde lockdown in. Buiten tennissen blijft mogelijk van 05.00 tot 17 uur. De maatregelen gelden voorlopig t/m vrijdag 14 januari.

Enkelspel mag

Onze tennisvelden mogen open mogen blijven van 5 tot 17 uur.

  • Voor volwassenen vanaf 18 jaar is buiten tennissen toegestaan met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand (excl. leraar). De KNLTB zoekt nog uit of dubbelen wel/niet is toegestaan.
  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen onbeperkt buiten sporten en onderlinge wedstrijden spelen op de eigen club.
  • Competities worden per direct stilgelegd.
  • Onze kantine moet gesloten zijn, maar er mag wel gebruik worden gemaakt van de toiletten.

Lees hier de maatregelen voor de sport: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport

De KNLTB is in overleg met NOC&NSF en VWS over de verdere uitwerking en bekijken wat de maatregelen betekenen voor latere competities en toernooien.

Wil je dit delen?