Corona restricties wijziging

Door gepubliceerd op: 22-09-2021Categorieën: Algemeen Nieuws, Competitie, Corona Nieuws, Evenementen, Jeugd, Senioren, Toernooi

Met ingang van 25 september a.s., zijn we verplicht aan iedereen die binnen in de kantine wil plaatsnemen of staan, een coronatoegangspas te vragen. De coronatoegangspas is ook wel bekend als de QR code welke je kan genereren met Coronacheck app. Ook kun je deze toegangspas printen. Om de geldigheid van je toegangspas te checken kan de bardienstmedewerker ook om je ID vragen, neem dat dus a.u.b. ook mee.

De bardienstmedewerker zal je vragen of je QR code gescand kan worden. Wil of kan je daaraan niet tegemoet komen, dan mag je niet in de kantine verblijven. We vragen je vriendelijk hieraan mee te werken. Eventuele boetes zijn voor eigen rekening!

Maak je alleen gebruik van het terras, en loop je alleen naar binnen om een consumptie te bestellen of af te halen, dan hoef je geen toegangspas te tonen. Ook bij gebruik van sanitair, dus WC’s en douches, is een toegangspas niet nodig.

Er is gelukkig ook sprake van een versoepeling: de anderhalve meter regel is per 25 september a.s. opgeheven!

Zie voor meer informatie verwijzen we je graag naar de betreffende KNLTB pagina: https://www.tennis.nl/nieuws/2021/09/corona-update-horeca-en-coronatoegangsbewijs/

Wil je dit delen?